Loading...

Sertés zselatin A típusú zselatin 260 (500 g) 1622

Zselatin ehető - alkalmas zselatin virágok gyártására Kiváló minőségű zselatin, amely alkalmas zselatin virágok, pillangók és egyéb dekorációk gyártására. . ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
4 650 Ft
4-8 nap megrendelésre
db

Részletes termékleírás

Zselatin ehető - zselatinvirágok készítésére alkalmas Kiváló minőségű zselatin, amely zselatinvirágok, pillangók és egyéb dekorációk készítésére alkalmas. Körülbelül 250 g zselatin zselé előállításához keverje össze az összetevőket a következő arányban: Öntse a lemért mennyiségű zselatint a megfelelő mennyiségű vízbe, és óvatosan keverje össze. mindig jobb, ha forralt vizet használ, mivel a víznek nagy lehet a keménysége, és ez zavarosságot okozhat. Hagyjuk megduzzadni. A megduzzadt gélt vízfürdőben melegítsük fel 60-65 °C-ra. Időről időre óvatos keveréssel gyorsítsa fel az oldódást. Az oldódás után vigye fel az ízesített, elkészített gélt a termékre (lehetőleg olyan időpontban, amikor már részleges gélképződést mutat). A gélkészítés leggyakoribb hibái Túl intenzív keverés - buborékok képződnek a gélben. Túl magas vízhőmérséklet a gélkészítés során - csökken a zselésedési képesség és ezáltal a gél szilárdsága. A zselatinos gélkészítés maximális hőmérséklete 90°C. A zselatint nem szabad felforralni. A zselésítő képesség elvesztését elsősorban a 90°C feletti ismételt melegítés okozza. A zselatin a kollagén részleges denaturálásával nyert nagy értékű fehérje. Az alkalmazott gyártási eljárástól függően a zselatint A-típusú (savas úton előállított - sertéshús) vagy B-típusú (lúgos úton előállított - marhahús) zselatinnak nevezik.

A kiváló minőségű zselatin alkalmas zselatinvirágok, pillangók és egyéb dekorációk előállítására is. Körülbelül 250 g zselatin gél előállításához keverje össze az összetevőket a következő arányban: Öntse a leméretezett mennyiségű zselatint a megfelelő mennyiségű vízbe, és óvatosan keverje össze. mindig jobb, ha forralt vizet használ, mivel a víznek nagy lehet a keménysége, és ez zavarosságot okozhat. Hagyjuk megduzzadni. A megduzzadt gélt vízfürdőben melegítsük fel 60-65 °C-ra. Időről időre óvatos keveréssel gyorsítsa fel az oldódást. Az oldódás után vigye fel az ízesített, elkészített gélt a termékre (lehetőleg olyan időpontban, amikor már részleges gélképződést mutat). A gélkészítés leggyakoribb hibái Túl intenzív keverés - buborékok képződnek a gélben. Túl magas vízhőmérséklet a gélkészítés során - csökken a zselésedési képesség és ezáltal a gél szilárdsága. A zselatinos gélkészítés maximális hőmérséklete 90°C. A zselatint nem szabad felforralni. A zselésedési képesség elvesztését elsősorban a 90°C feletti ismételt melegítés okozza. A zselatin a kollagén részleges denaturálásával nyert nagy értékű fehérje. Az alkalmazott gyártási eljárástól függően a zselatint A-típusú (savas úton előállított - sertéshús) vagy B-típusú (lúgos úton előállított - marhahús) zselatinnak nevezik.

Súly

A csomag a következőket tartalmazza: 500 g

A termék összetétele

Fehérje

Allergének tojás

Származási ország

Hollandia

Termék paraméterei

Agar, zselatin és pektin
Gyártó dortis
EAN 2017000013877
Termékszám DR-1622

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
Maximálisan elégedett
Még nem használtam, de dicsérem a boltot, minden úgy ment, ahogyan kell
Elégedettség

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Agar zselésítőszer 20 g

Az agar egy természetes zselatinos készítmény, amelyet tengeri moszatból nyernek.
880 Ft
Raktáron > 10 db

Zselatinpor - piros 3x12g

Készítette a
Németországban
Zselatinpor - piros 3x12g
A mázas sütemények mázát nagyon egyszerűen elkészíthetjük ezzel a készítménnyel.
270 Ft
Raktáron > 10 db

Agar-agar 700 E406 (50 g) 653

A zselésítő anyag tengeri moszatból készül. .
1 040 Ft
Raktáron > 10 db

Zselatinpor - tiszta 3x12g

Készítette a
Németországban
Zselatinpor - tiszta 3x12g
A mázas sütemények mázát nagyon egyszerűen elkészíthetjük ezzel a készítménnyel.
210 Ft
Raktáron > 10 db